SANDÀLIES

Dramaturga: Elena Serra Corberó
Cia: Les Artistes Locals
Actrius: Alba Aluja, Irene Benavent i Georgina Llauradó
Direcció: Benjamín Miguel i Manu Barroso

Sinopsi: Convivència, veritat i amistat. I si barregem a veure què passa? Sandàlies  combina aquestes tres facetes de la vida en una eixelebrada comèdia sobre aquesta misteriosa recepta. Comença amb la Irene, que està preparant el sopar per a l’Alba i la Gina. Totes tres faran explotar les seves pors en aquest sopar tot just quan haurien de mostrar estar més unides que mai.

Format: Microteatre de 15 minuts.

Representacions: Festival Micròmetre, Nanoteatre, Píndoles, PrimaverArt, Nunoff, Santateca i la Fira del Vi de Falset.

UNA OBRA AL NACIONAL

Dramaturg: Ramon Pardina
Cia: Les Artistes Locals
Direcció: Georgina Llauradó
Actrius: Alba Aluja i Irene Benavent

Sinopsi: Fins on estaries disposat a arribar per complir els teus somnis? Dues actrius faran qualsevol cosa per a fer-se un lloc dins del món del teatre. Portaran aquesta idea fins a les últimes conseqüències. Res no les aturarà fins a estrenar una obra al teatre dels seus somnis: el NACIONAL.

Format: Microteatre de 15 minuts.

Representacions: Pròximament.

COLD CREAM

Creació: Les Artistes Locals i Guillem Albà
Cia: Les Artistes Locals 
Direcció: Guillem Albà
Actrius: Carlota Martí i Les Artistes Locals.

Sinopsi: Trobar una casa on viure no és bufar i fer ampolles. Tres noies estan desesperades per trobar una casa on viure totes juntes. Però trobar-la no serà el més difícil. Es toparan amb la convivència. 

Format: Teatre de gest. Espectacle de 20 minuts.

Representacions: Festival Trapezzi de Reus al Jardí de la Casa Rull.

VOLS FER UN ESPECTACLE A MIDA?

Vols fer un espectacle per a un esdeveniment en concret? Nosaltres posem la part creativa i artística perquè el teu esdeveniment tingui identitat pròpia. Aquests són alguns exemples dels espectacles que hem fet a mida amb organitzacions i companyies que han confiat en nosaltres.

Contacta amb nosaltres

SANT JORDI 2016

Presentació de les novetats literàries d’interès local organitzat per la biblioteca Central Xavier Amorós. Vam crear un espectacle on vam fer un repàs a la història del comerç des del s. XIX fins a principis del s. XX a través del diari d’una noia.

IMPRESCINDIBLES

Esquetx musical de petit format dins de la Gala ELS IMPRESCINDIBLES 2016. Un número on explicàvem, mitjançant el cant, les inseguretats i les febleses dels actors i actrius. Amb aquesta actuació vam expressar que, malgrat les nostres debilitats, tots som imprescindibles.

JOCS FLORALS

Actrius i presentadores dels Jocs Florals del districte de l’Eixample de Barcelona el 2017 i 2018. El Centre de Recursos Pedagògics de Barcelona va confiar en nosaltres per a presentar i amenitzar l’acte, on vam llegir els textos dels finalistes de primària i secundària i vam anunciar als guanyadors. Vam gaudir del gran talent literari dels joves en una sala totalment plena a l’Auditori de Barcelona. 

FESTES DEL RENAIXEMENT DE TORTOSA

Espectacle de petit format realitzat a autobusos públics durant les Festes del Renaixement de Tortosa. Durant dos anys, van recórrer els carrers de la ciutat amb els nostres personatges de la Núria i la Lourdes. Aquestes entranyables dones tenien la funció de netejar el carrer o l’autobús de les festes, cada any una cosa. La multitud de gent no els ho va posar fàcil va posar fàcil, però aquestes dones tenen desimboltura per a això i més.