CURSOS I TALLERS

La nostra experiència com a docents de teatre al Camp de Tarragona comprèn més de 15 anys. És de gran ajut per a nosaltres practicar dia a dia els llenguatges escènics a fi de desenvolupar la nostra capacitat comunicativa i desperta la nostra creativitat. 

Aquesta forma de viure la docència és compartida amb la resta de professionals que imparteixen classes a l’escola. Som cinc professionals en total, formades en diferents escoles d’arreu del món, fet que ens aporta coneixements més amplis de diverses disciplines per arribar a dominar diferents aspectes escènics: dansa, expressió corporal, teatre gestual, veu, cant, interpretació i improvisació. 

La majoria de les classes s’imparteixen des de dalt d’un escenari gràcies a teatres com el Bravium Teatre o la Sala Santa Llúcia. Aquesta metodologia ajuda als alumnes a aprendre com s’han de moure en un escenari, conèixer com funciona i treure les seves pors davant del públic. 

link

TOTS ELS DILLUNS DEL MÓN

A qualsevol persona que tingui la inquietud de fer teatre. Tant si vols perfeccionar la teva tècnica i explorar la teva creativitat de manera professional o, simplement, sempre t’has sentit atret per les arts escèniques i vols enriquir-te personalment, vine! A Tots els dilluns del món, hi ha cursos de tots el nivells. Vols millorar alguns aspectes d’interpretació? Aquí trobaràs les eines que necessites per superar-te a tu mateix. O, simplement, sempre t’has sentit atret per les arts escèniques i vols enriquir-te personalment, vine!

Quin és l’objectiu? 

L’objectiu més important és que et diverteixis. Però també aprendràs a dominar els principis i les tècniques de la interpretació:

Controlar les pors de parlar i expressar-te en públic.
– – –
Prendre consciència del teu cos i que es converteixi en una eina comunicativa.
– – –
Treballar la seguretat en un mateix.
– – –
Aprendre a treballar en grup.
– – –
Confiar en la teva imaginació i creativitat.
– – –

On s’imparteixen? 

A la Sala Santa Llúcia.

La manera més efectiva perquè els nens aprenguin és a través del joc. I partim d’una virtut innata que tots els nens tenen: la curiositat. Aquesta és una combinació perfecta perquè puguin tenir consciència del seu cos, conèixer les possibilitats de la seva veu i experimentar i treballar noves emocions. Els més petits tindran el seu moment a final de curs fent una representació davant de públic en un teatre. 

Horari: 

Curs anual: d’octubre a juny.

Dijous de 17:30 h a 18:30 h (de 6 a 8 anys)

Dijous de 18:30 h a 19:30 h (de 9 a 10 anys)

Preu: 120 € trimestre (matrícula 20 €)

Docent: Maria Bravo

Els joves podran treure el seu potencial artístic i desenvolupar les seves capacitats d’expressió i comunicació a través de tècniques teatrals: improvisació, construcció de personatges, aproximació al text i treball d’escenes. El projecte que faran a final de curs es presentarà en un teatre amb públic.

Horari: 

Curs anual: d’octubre a juny.

Dimarts de 17:45 h a 19:15 h (d’11 a 15 anys)

Dilluns de 17:45 h a 19:15 h (de 16 a 18 anys)

Preu: 145 € trimestre (matrícula 20 €)

Docents: Alba Aluja, Irene Benavent i Bàrbara Flores

Aprofitem l’experiència dels adults per a treure emocions que mai han sentit i transformar-les en creació a través de les tècniques de les arts escèniques. Tornaran a sentir-se nens, superant aquestes pors i vergonyes que s’han adquirit amb els anys. A final de curs, es veurà el resultat en un projecte que es presentarà davant del públic en un teatre.

Horari: 

Curs anual: d’octubre a juny.

Dimarts de 19:15 h a 20:45 h (a partir de 18 anys)

Dilluns de 19:15 h a 20:45 h (a partir de 18 anys)

Preu: 145 € trimestre (matrícula de 25 €)

Docents: Alba Aluja, Irene Benavent i Bàrbara Flores

Tallers monogràfics

A tots ens ha passat, ens hem posat nerviosos davant d’un grup de gent que només ens mira a nosaltres. Però sabies que fins i tot pots arribar a gaudir de parlar en públic? Amb confiança i les eines i recursos motivadors que t’oferim de forma pràctica podràs controlar aquest bloqueig i dominar la tècnica de parlar en públic. 

Què aprendràs en aquest taller?

A controlar la situació. 
– – –
Tècniques d’expressió oral i gestual.
– – –
Sentir i generar confiança.
– – –
El poder del llenguatge corporal.
– – –
Idees per a preparar el discurs.
– – –
Reconèixer i potenciar les habilitats comunicatives.
– – –

Expressar-te de manera clara i precisa.

Si estàs interessat/da en aquest taller, escriu-nos!

hola@lesartisteslocals.com

Aquest curs està dirigit, concretament, a cantants, ballarins o mestres que vulguin potenciar la seva veu de forma creativa i aprendre els hàbits saludables per a modular la veu. 

Què aprendràs en aquest taller?

Exercicis per a alliberar les tensions que afecten el canal de la teva veu. 
– – –
A connectar el teu cos amb la teva veu i, sobretot, amb la teva imaginació perquè surti del cos d’una manera més lliure i expressiva. 
– – –
Els recursos necessaris per a fer un bon escalfament de la veu. 

Si estàs interessat/da en aquest taller, escriu-nos!

formacio@lesartisteslocals.com

formaciobcn@lesartisteslocals.com

hola@lesartisteslocals.com

 

Vivim en una era on posar-nos davant d’una càmera ja és un fet quotidià. En aquest taller et familiaritzaràs amb la càmera a partir d’eines interpretatives i treballant com construir històries i comunicar-les amb seguretat. Aquest curs està dirigit tant a professionals del teatre com a qualsevol professional d’una altra disciplina que requereixi aquests recursos. 

Què aprendràs en aquest taller? 

Les eines necessàries per a desenvolupar-te amb seguretat davant de càmera. 
– – –
Guanyar autoestima i confiança.
– – –
Connectar amb les emocions per a comunicar davant de càmera.
– – –
Explorar el procés de preparació.
– – –
Entrenar a través de diferents tècniques interpretatives.
– – –
Analitzar el material treballat a classe.

Si estàs interessat/da en aquest taller, escriu-nos!

formacio@lesartisteslocals.com

formaciobcn@lesartisteslocals.com

hola@lesartisteslocals.com

 

Cantar és sense dubte una manera d’expressar-se. Aquest taller està destinat a aquelles persones que volen expressar des de dins el seu cant i treballar una posada en escena, tant en Teatre Musical com en format concert. 

Què aprendràs en aquest taller? 

Treballar la cançó com si fos un monòleg. 
– – –
Exercicis teatrals i vocals per a donar al tema expressivitat i emoció. 
– – –
Oblidar-te de tu mateix per a posar l’atenció només en la cançó. 

Això és una invitació a la realització de nous tallers. Perquè si hi ha alguna cosa que ens motiva i ens defineix a Les Artistes Locals és estar en constant moviment. Gràcies a les nostres especialitzacions, som un equip multidisciplinari on podem aportar els nostres coneixements, trajectòria i experiències a qualsevol proposta en l’àmbit de les arts escèniques. Així doncs, si tens un projecte que ens vulguis contar, t’escoltem!

Contacta!